Van Aaken uit Eersel: dé aannemer van grondwerken

De ontwikkelingen in de bouw en wegenbouw gaan snel. Bouwmethoden worden steeds sneller, steeds nauwkeuriger en steeds duurzamer. Zelfs slopen staat tegenwoordig in het teken van het milieu en het hergebruiken van bouwstoffen. Van Aaken Grondverzet is daarin meegegaan, getuige ons moderne materieel en de opleidingen en certificeringen van onze medewerkers.

Neem contact met ons op

Veelzijdig materieel en deskundige medewerkers

Geen klus is ons te groot of te klein. Met ons materieel en onze deskundige medewerkers kunnen we alles aan. Wij gaan voor u aan de slag met het volgende materieel:

  • Minigravers van 1 t/m 5 ton.

  • Loaders uitgerust met vork, bak, of rotorbak voor het trommelen van stenen. De loaders zijn ook uit te rusten met een gekeurd overdruksysteem.

  • Rupskranen van 25 t/m 35 ton, uitgerust met kantelbak, kantelstuk of sorteergrijper.

  • Mobiele kranen van 13 t/m 20 ton, uitgerust met kantelbak, kantelstuk of sorteergrijper.

  • Trommelzeef om stenen en andere ongerechtigheden uit zand te zeven.

  • Zelfrijdende trilwals.

  • Trekkers met dumperkar, watertank, kilverbord of veegbezem.

Vraag naar de mogelijkheden

Bespaar tijd door 3D-besturing met gps

Met behulp van een digitale tekening ziet onze machinist op het beeldscherm in zijn cabine langs welke lijnen en op welke dieptes hij moet graven. Nauwkeurig tot op 10 millimeter. Dat levert u tijdwinst op omdat piketpaaltjes niet meer nodig zijn.

Grondwerken: een ruim begrip

Van Aaken Transport en Grondverzet is aannemer van grondwerken in de wegenbouw en in cultuur- of civieltechnische werken. Ook in de natuur zijn wij regelmatig actief bij het in de oorspronkelijke staat terugbrengen van de leefomgeving. Een grote vijver aanleggen bijvoorbeeld is voor ons geen enkel probleem.

Vakkundige sloopwerken

Ook op het gebied van sloopwerk staan de ontwikkelingen niet stil. Wij realiseren ons dat verantwoord slopen hoog op de agenda staat van zowel aannemers als opdrachtgevers. Onze medewerkers slopen gecontroleerd, zodat de afvalstoffen van elkaar gescheiden kunnen worden. Het bouwafval kan daardoor weer worden hergebruikt. Dat is beter voor het milieu en het scheelt in de bouwkosten.